Hoge kwaliteit foto's

Onbeperkt afdrukken

onbeperkt foto afdrukken photobooth eindhoven

Eigen design

Video boodschappen

videobooth opnemen voor gastenboek photobooth

Een Photobooth of Videobooth voor elke gelegenheid in Helden/Panningen

Een Videobooth of Photobooth is haast niet meer weg te denken op een bruiloftsfeest of bedrijfsfeest. Met de Photobooth in Helden en Panningen leg je de meest unieke en hilarische momenten vast voor altijd! De perfecte herinnering aan een geslaagd feest! Wij hebben een compleet assortiment bestaande uit Photobooths die foto’s maken en deze direct afdrukken. Daarnaast leveren wij ook Videobooths die video’s kunnen opnemen! Ideaal om een boodschap op te nemen voor het digitale gastenboek!

Stel je eigen Photobooth/Videobooth volledig zelf samen met alle opties!

photobooth huren goedkoop in limburg roermond sittard maastricht heerlen kerkrade

Onze extra's

onbeperkt-afdrukken-in-eigen-stijl-photobooth-limburg

Onbeperkt afdrukken

Maak je geen zorgen en maak onbeperkt foto’s met de Photobooth in Helden/Panningen . Daarnaast worden de foto’s onbeperkt afgedrukt met de speciale ingebouwde professionele printer.

je eigen design met photobooth in limburg in geleen en sittard

Gepersonaliseerd design

Personaliseer je foto’s met een eigen design. Stuur ons je gewenste design en we maken een template speciaal op maat voor de Photobooth.

videobooth-grappige-filmpjes-voor-gastenboek-opnemen-photobooth in limburg

Video's opnemen

Met de videobooth is het ook mogelijk om korte video boodschappen op te nemen. Ideaal als digitaal gastenboek of om gekke en grappige filmpjes tijdens het feest mee op te nemen. 

hilarische-momenten-met-de-photobooth-limburg-lol

100% Lachgarantie

De Photobooth is niet meer weg te denken bij elk bruiloftsfeest, bedrijfsfeest of ander (klein) evenement. Met de Photobooth leg je alle hilarische en leuke momenten vast. 

in limburg props-voor-bij-de-photobooth-voor-lachgarantie

Grappige props

Maak de Photobooth af met grappige props zoals funky hoedjes, sjaaltjes, brillen en andere grappige attributen. Lachwekkende foto’s gegarandeerd! 

photobooth-huren-in kerkrade sittard geleen valkenburg maastricht

Direct resultaat

Alle foto’s worden terplekke binnen enkele seconden afgedrukt en daarnaast wordt het beeldmateriaal achteraf digitaal doorgestuurd. 

Reviews

Thijs & Judith

Bruiloft

positieve-review-over-de-photobooth-in-limburgjpg

Wij hebben de photobooth voor onze bruiloft gehuurd. Het was een goede aanvulling voor ons feest! Er zijn wel 400 foto’s gemaakt! Veel plezier aan gehad en veel positieve reacties over gekregen.

5/5

Jules & Lisa

Bruiloft

kim-en-frank-over-de-photobooth-review-limburg

Wij hebben gebruik gemaakt van de photobooth met videofunctie. We hebben hiermee een digitaal gastenboek kunnen samenstellen, dit was ideaal! Later op de feestavond zijn er veel lachwekkende foto’s gemaakt. Bedankt voor de service en het ontwikkelen van het design.

4.5/5

Jolien - Rabobank

Bedrijfsfeest

review-rabobank-photobooth-limburg

Voor onze kerstborrel hebben wij een photobooth gehuurd. Dit was een groot succes met veel leuke momenten met onze collega’s. Hoe later het werd, hoe gekker de foto’s.

4.7/5
photobooth speciaal voor bruiloften feesten in limburg
photobooth-huren-in-roermond weert en maastricht